page_banner2.1

Контактирајте не

Leache Chem Co., Ltd.

ТЕЛЕФОН: +86 0310-7092106\8668628

ФАКС: +86 0310-7092108

ПОШТА: info@leachechem.com

АДРЕСА: Економска развојна зона на округот Феиксианг, град Хандан, провинција Хебеи (индустриски парк Џинџин за нов материјал)

ние разговор

Скенирајте, следете не!

Позиција и барања за вработување

Извршен директор

Оддел за регрутирање:
Одделение за администрација
Број на регрути:
1
Работни обврски и барања:
Диплома или погоре по човечки ресурси или сродни специјалност, запознаени со компјутер, запознаени со процедурата за работа со човечки ресурси Имаат способност за планирање на човечки ресурси, регрутирање, плата и благосостојба, управување со перформансите, обука и развој, организација и имплементација на односи со вработените, добро јазична организација, запознаена со трудовото право и релевантните закони и прописи

Развој на нов производ

Оддел за регрутирање:
Оддел за истражување и развој
Број на регрути:
2
Работни обврски и барања:
Диплома или погоре, со трудољубив истражувачки дух, искрена, посветена, љубовна работа за развој на технологијата Добар дух на соработка и способност за истражување и развој на технологијата Се претпочитаат познавања со фини хемиски, лекови, третман на вода, поле за дневна дезинфекција

меѓународната трговија

Оддел за регрутирање:
Бизнис оддел
Број на регрути:
2
Работни обврски и барања:
Диплома или погоре, помалку од 35 години, повеќе од 2 години работно искуство во надворешна трговија Прилагодете се да патувате често, имате добар дух на соработка и комуникациска способност CET-4 или погоре, усниот англиски е точен и течно, може да комуницира со странски клиенти слободно и независно Се претпочитаат релевантни деловни канали и интерперсонални ресурси За нови дипломирани студенти, потребен е CET-6, усниот англиски е точен и течен

Маркетинг персонал

Оддел за регрутирање:
Бизнис оддел
Број на регрути:
2
Работни обврски и барања:
Факултет или повеќе, на возраст под 28 години, со одредено хемиско професионално знаење се претпочита Добар тимски дух, афинитет и добри комуникациски вештини Искрена, вредна, посветена, љубовна маркетинг работа

Оператор

Оддел за регрутирање:
Оддел за производство
Број на регрути:
10
Работни обврски и барања:
Високо образование или повисоко, над 18 години, со работно искуство од прва линија и посебен работен сертификат се претпочита Имајте добар тимски дух, искрен, вредни, посветен.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја