Придонесете за здравјето на луѓето
Придонесете за здравјето на луѓето

производ

Следење на одржлив развој

повеќе >>

за нас

Следење на одржлив развој

за-имг

што правиме

Придонесете за здравјето на луѓето

Leache Chem Co., Ltd. е првото високотехнолошко претпријатие во Кина кое реализира индустриско производство на 5,5-диметилхидантоин и неговите деривати.Производниот капацитет е над 10000 тони, рангиран на прво место во светот по слични производи.По влегувањето во провинцискиот индустриски парк, Leache успешно реализира интелигентно производство, автоматско пакување, дигитално складирање, стандардизирано вчитување и целосно го имплементира концептот за зачувување на енергијата, заштита на животната средина и здравје.Во исто време……

повеќе >>
научи повеќе

Нашите билтени, најновите информации за нашите производи, новости и специјални понуди.

Кликнете за прирачник
 • МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА

  МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА

  Персоналот на Leache Chem е посветен да стане претпријатие кое создава висококвалитетни производи

 • ДУХОТ НА ПРЕТПРИЈАТИЕ

  ДУХОТ НА ПРЕТПРИЈАТИЕ

  Интегритет, ефикасност, иновација и трансценденција.пазарно ориентирана, мрежна, базирана на таленти и развој како премиса.

 • ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

  ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

  Постојано подобрување за извонредност, придававме големо значење на обуката и потенцијалниот развој

апликација

Следење на одржлив развој

 • Деловна соработка 50

  Деловна соработка

 • Патент 10

  Патент

 • Сертификат 7

  Сертификат

 • Утврдување на возраста 14

  Утврдување на возраста

 • Земји 20

  Земји

Вести

Следење на одржлив развој

вести-img

Имплементацијата на „Десетте регулативи за води“ во 20...

Создадено на: 30.11.2020 01:33 [Кина окружување...

Имплементацијата на „Десетте регулативи за води“ во 20...


Создадено на:2020-11-30 01:33 [Кинеско еколошки онлајн третман на отпадни води] Според авторитетни медиумски извештаи, „Десетте правила за вода“ имаат...

повеќе >>

Напредни технологии за третман на општински води


Создадено на:2020-12-07 18:09 ЛОНДОН, 30 март 2015 година /PRNewswire/ -- Овој извештај на BCC Research обезбедува длабинска анализа на ...

повеќе >>