Kontribuoni në shëndetin e njeriut
Kontribuoni në shëndetin e njeriut

produkt

Ndjekja e zhvillimit të qëndrueshëm

më shumë >>

rreth nesh

Ndjekja e zhvillimit të qëndrueshëm

rreth-img

çfarë bëjmë ne

Kontribuoni për shëndetin e njeriut

Leache Chem Co., Ltd. është ndërmarrja e parë e teknologjisë së lartë në Kinë që realizon prodhimin industrial të 5,5-dimetilhidantoinës dhe derivateve të saj.Kapaciteti prodhues është mbi 10000 ton, duke u renditur i pari në botë në produkte të ngjashme.Pas hyrjes në parkun industrial të provincës, Leache ka realizuar me sukses prodhimin inteligjent, paketimin automatik, ruajtjen dixhitale, ngarkimin e standardizuar dhe ka zbatuar plotësisht konceptin e ruajtjes së energjisë, mbrojtjes së mjedisit dhe shëndetit.Në të njëjtën kohë……

më shumë >>
Mëso më shumë

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale.

Klikoni për manual
 • MISIONI I KOMPANISË

  MISIONI I KOMPANISË

  Personeli i Leache Chem është i përkushtuar të bëhet një ndërmarrje që krijon produkte me cilësi të lartë

 • SHPIRTI I NDËRMARRJES

  SHPIRTI I NDËRMARRJES

  Integriteti, efikasiteti, inovacioni dhe transcendenca.i orientuar nga tregu, i bazuar në rrjet, i bazuar në talent dhe zhvillimi si premisë.

 • VLERAT THEMELORE TË KOMPANISË

  VLERAT THEMELORE TË KOMPANISË

  Përmirësimi i vazhdueshëm për përsosmëri, ne i kushtuam rëndësi të madhe trajnimit dhe zhvillimit të mundshëm

aplikacion

Ndjekja e zhvillimit të qëndrueshëm

 • Bashkëpunimi biznesor 50

  Bashkëpunimi biznesor

 • Patent 10

  Patent

 • Certifikata 7

  Certifikata

 • Përcaktimi i moshës 14

  Përcaktimi i moshës

 • shtetet 20

  shtetet

Lajme

Ndjekja e zhvillimit të qëndrueshëm

lajme-img

Zbatimi i “Dhjetë Rregulloreve të Ujit” në 20...

Krijuar më: 30-11-2020 01:33 [Mjedisi i Kinës...

Zbatimi i “Dhjetë Rregulloreve të Ujit” në 20...


Krijuar më: 30-11-2020 01:33 [Trajtimi Mjedisor i Ujërave të Zeza në Kinë] Sipas raporteve autoritative të mediave, "Dhjetë Rregullat e Ujit" kanë...

më shumë >>

Teknologjitë e avancuara për trajtimin e ujërave komunale


Krijuar më:2020-12-07 18:09 LONDËR, 30 Mars 2015 /PRNewswire/ -- Ky raport i Kërkimit BCC ofron një analizë të thelluar të ...

më shumë >>